“Будиночок Святого Миколая” уже третій рік поспіль творить дива

“Будиночок Святого Миколая” уже третій рік поспіль творить дива

Так як за вікном снігові замети та хурделиця, то можна повернутися до спогадів про прекрасні різдвяно-новорічні свята. Тепло зустрічей, приємних подарунків і час див… Для нашої команди це особливий період, бо багато зусиль ми прикладаємо для роботи «Будиночку Святого Миколая». Намагаємося підібрати асортимент, шукаємо музику, прикрашаємо хатинку, ялинку. Цьогоріч певним випробуванням став пошук трону, але тепер луцьке величне крісло оселилося в нас.  Велику підтримку відчули в цей момент від Тараса Панасенка (співзасновник мережі магазинів “Аврора”). Найбільшою радістю був і лишається повен будиночок гостей – черги до Святого Миколая. У порівнянні з минулим роком гостей із різних районів Полтавщини суттєво збільшилося. Планували навіть індивідуальні екскурсії.

Як і минулого року усі зібрані кошти в період із 1 грудня по 19 січня планували витратити цільово на соціальний проект, а саме – на встановлення дитячого інклюзивного майданчика у Полтаві. Одначе вирішили весь зимовий час роботи будиночку присвятити цій ідеї.

За грудень вдалося зібрати – 51 тисячу 762 гривні і 35 копійок. У січні – 42 тисячі 360 гривень і 15 копійок. За лютий полтавці пожертвували 8 тисяч 712 гривень. Частина із цих коштів пішла на компенсацію матеріалів майстрам за вироби. Решта вже чекає весни і справи із встановленням інклюзивного майданчика.

Доземно вклоняємося всім волонтерам, які долучалися до повноцінного функціонування будиночку, майстрам, благодійникам, що приносили цукерки, печиво та мандаринки для подарунків дітлашні, нашому Святому Миколаю – Олександрові Котлярову, усім відвідувачам і людям, які долучаються до добрих справ! Чудеса можна творити власними руками і кожен із вас долучився до цього!

(Visited 42 times, 1 visits today)

Напишіть відгук