Полтавці коштами допомогли бійцям, які борються зі своїми труднощами

Полтавці коштами допомогли бійцям, які борються зі своїми труднощами

Життя часто підкидає сюрпризи і на виклики потрібно реагувати виважено, раціонально та максимально ефективно.
 
Під час ярмарки на Трійцю ми всі разом збирали кошти на заміну колінного суглоба полтавському бійцю Григорію. Але не все так просто як здається і операція поки відкладається до слушного часу. Тому волонтерами було прийнято рішення терміново передати кошти бійцям, які доводять, що надзвичайно сильні духом.
 
Василь Галич зараз бореться з раком. Нагадаємо, що боєць колишнього 16 батальйону після несення служби відчув погіршення стану здоров’я. Лікарі діагностували 4 стадію раку. Чоловік проходить лікування. У Василя – троє дітей. Перерахували 10 тисяч гривень. Бажаючим допомогти: 5167 4900 8071 0594 “ОщадБанк” Галич В. М.
 
Сергій Меркулов – артилерист 5 УДА. Отримав поранення в травні 2016 неподалік Авдіївки. 152 калібр. Жахливі поранення: ліва рука з пластиною, осколки в ногах, животі, легенях, спині. Ліва нога постраждала надзвичайно, збирали її по шматочках. Говорили, що ходити не буде, хіба на милицях. Але один із реабілітологів створив диво. Зараз є надія. Хоча лікування триває вже понад рік і в родини великі борги, Сергію потрібна чергова операція. Перерахували 10 тисяч гривень. Кошти перераховувати сюди: “ПриватБанк” 4149 4393 9624 5668 (Меркулов Сергій).
 
Полтавець Григорій Модін одним із перших у 2014 році добровольцем поїхав на Схід. У серпні того ж року під Артемівськом захисник отримав три кульові поранення в ногу. Дуже скромний та самостійний. Григорію зараз потрібна дуже серйозна операція на нозі і додатково – заміна колінного суглобу. Є можливість замінити суглоб за рахунок держави, але значна частина реабілітації, звичайно, відбувається власним коштом. Перерахували 10 тисяч гривень і шукаємо місце для проведення операції, бо є певні ризики. Хто має бажання підтримати чоловіка: “ПриватБанк” 4731 2171 0807 0143 (Григорій Модін).
 
Дякуємо всім за постійну допомогу та підтримку! Дуже сподіваємося, що спільними зусиллями нам вдасться в буквальному сенсі долучитися до того, що хлопці стануть на ноги впевнено.
(Visited 1 times, 1 visits today)

Напишіть відгук