15 ветеранів і волонтерів змагалися у риболовецькому турнірі

15 ветеранів і волонтерів змагалися у риболовецькому турнірі

Останній день вересня зібрав поціновувачів риболовецького мистецтва у селі Сонячне на Полтавщині. За 6 годин учасники бойових дій на Сході України встигли позмагатися у вправності використання вудок, поспілкуватися і посмакувати козацьким кулішем.

Прохолодна погода зовсім не завадила розгорітися великому азарту серед учасників риболовецького турніру, які прагнули здобути великий трофей. Через максимальне захоплення змаганнями, організатори декілька разів продовжували відведений на ловлю риби час.

Карасі, окуні, коропи та навіть білий амур… Загальний результат – понад 8 кілограмів спійманої риби.

«На фронті ти практично весь час відчуваєш підтримку від побратимів. Повертаючись – її інколи бракує в тилу. Цей турнір подарував миті спокою, коли ти пліч-о-пліч із друзями в атмосфері розуміння зосереджено стежиш за поплавком, щиро радієш здобуткам колег-рибалок, тягнеш вудкою власний улов.

Хочеться подякувати всім учасникам турніру, які відгукнулися на пропозицію нашого «Ветеранського центру». Об’єднуємося, щоб допомагати один одному, спілкуватися та втілювати нові задуми», – наголосив один із організаторів заходу, представник «Ветеранського центру соціально-психологічної адаптації учасників АТО і членів їхніх родин» Віталій Михайлик.

Переможців визначили таким чином: найбільша кількість спійманої риби (три місця) і найбільша рибина (одне місце). Призерам у першій номінації вручили сертифікати на 500, 400, 300 гривень відповідно, а ветерану, який спіймав білого амура вагою 560 грамів, вручили тематичну футболку. Завершився захід врученням заохочувальних грамот усім учасникам турніру і спілкуванням за козацьким кулішем, що приготував ветеран Тарас Синяговський.

«Ветеранський центр соціально-психологічної адаптації учасників АТО і членів їхніх родин» висловлює подяку за сприяння у проведенні турніру Віталію та Вікторії Човновим, за фінансову допомогу Анатолію Ханку та магазину «Світ рибалки».

Проект реалізовується громадською організацією «Команда небайдужих» за підтримки програми «Громадські ініціативи нової України» міжнародного фонду “Відродження”.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Напишіть відгук