Чергова допомога пораненому українському захиснику

Чергова допомога пораненому українському захиснику

Є люди, які вчать нас ніколи не опускати рук, щоб не сталось, які б випробування не посилала доля і які б діагнози не ставили лікарі.

Боєць Сергій Меркулов більше року тому отримав важкі поранення в Авдіївці. Полтавець продовжує реабілітацію і для того, аби вона була успішною, має постійну потребу в знеболюючих, вітамінах.

Нещодавно наші волонтери здали тонну кришечок і отримали за неї 8 тисяч гривень. Ці кошти передали родині Сергія для закупівлі знеболюючих і вітамінів.

Ліки вже частково закуплені і боєць вдячний усім, хто допомагає йому одужати. А ще ветеран дуже зацікавився і був вражений методом збору коштів – акумуляцією полтавцями вторсировини.

Нагадаємо, що Сергій Меркулов – артилерист 5 УДА. Отримав поранення в травні 2016 неподалік Авдіївки. 152 калібр. Жахливі поранення: ліва рука з пластиною, осколки в ногах, животі, легенях, спині. Ліва нога постраждала надзвичайно, збирали її по шматочках. Говорили, що ходити не буде, хіба на милицях. Але один із реабілітологів створив диво. Зараз є надія. Хоча лікування триває вже понад рік і в родини великі борги.

4149 4393 9624 5668 – “ПриватБанк”. Вказувати, що для Меркулова Сергія на реабілітацію.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Напишіть відгук