Оголошуємо конкурс дитячого малюнку «Герої, що наближають перемогу»

Оголошуємо конкурс дитячого малюнку «Герої, що наближають перемогу»

«Ветеранський центр соціально-психологічної адаптації учасників АТО і членів їхніх родин» розпочинає конкурс малюнку серед дітей Полтавщини. Приурочений він Дню Збройних Сил України та Міжнародному дню волонтера.

Об’єктами малюнків можуть бути як реальні особи, так і вигадані персонажі. Можливе поєднання сучасних подій на Сході України із історичним минулим. Кожен малюнок повинен мати назву і маленький опис. На переможців чекатимуть заохочувальні призи.

До участі в конкурсі запрошуються учні 5-9 класів шкіл Полтавщини. Отримані малюнки будуть розділені на декілька категорій.

Старт прийому робіт: 1 листопада 2017 року. Роботи надсилати до 1 грудня 2017 року.

Відскановане зображення малюнку необхідно надіслати на поштову скриньку [email protected]. Оригінал малюнку з позначкою «На конкурс «Герої, що наближають перемогу» відправляти за адресою: 36020 м. Полтава, вулиця Спаська, 10, ГО «Команда небайдужих». Довідки за телефоном: (099)109-57-64.

Проект реалізовується громадською організацією «Команда небайдужих» за підтримки програми «Громадські ініціативи нової України» Міжнародного фонду «Відродження».

Фото: http://osnova.com.ua

(Visited 4 times, 1 visits today)

Напишіть відгук