Полтавський військовий шпиталь отримав гуманітарну допомогу із США

Полтавський військовий шпиталь отримав гуманітарну допомогу із США

Перев’язувальні матеріали, бинти та хірургічні пакети… Це лише невеличка частина вантажу, яка міститься у картонних коробках, а їх надійшло із американського міста Рочестер понад 30 штук.

Кожен бокс пронумерований, позначений і детально описаний дбайливими волонтерами у США. Вони збирали та сортували медичний реманент, щоб вже незабаром він опинився у полтавських лікарів. Долучилися до реалізації великої та потрібної ідеї організації «Intervol», «ROC Maidan», 120 відділ Союзу Українок в місті Рочестер, «Українська Федеральна Кредитна спілка», місія Марената, організація «Міста-побратими Ірондеквойт-Полтава».

Благодійники із Рочестеру

Обрали для допомоги саме військовий шпиталь, адже українці в Америці активно стежать за ситуацією на Сході та прагнуть перемоги нашої держави над окупантом.

30 травня полтавські лікарі місцевого армійського медичного закладу отримали вантаж офіційно.

Подібна допомога від громади з Рочестеру надійшла у військовий шпиталь вдруге. Цього разу оформленням вантажу займалися благодійний фонд «Вефіль» (Івано-Франківськ) і громадська організація «Команда небайдужих» (Полтава). Консультував американських друзів на предмет медичних потреб лікар-хірург Кирило Орлов. Завдяки програмі «Гуманітарна пошта України» (“Нова Пошта”) медичний реманент дістався до Полтави безкоштовно.

Хтось в Україні шукає причин і відмовок. А хтось навіть за тисячі кілометрів постійно допомагає полтавцям і прагне змінити світ навколо власним прикладом!

ГО «Команда небайдужих» дякує всім небайдужим людям в Рочестері за піклування про українських захисників!

(Visited 21 times, 1 visits today)

Напишіть відгук