Завершився риболовецький турнір серед учасників бойових дій

Завершився риболовецький турнір серед учасників бойових дій

Багато полтавців ще солодко спали, як наші ветерани із родинами вже заходились ловити рибу та творити ранковий настрій.

Адже в цю суботу, 23 червня 2018 року, у селі Івашки Полтавського району відбувся відкритий сімейний Кубок Полтавщини з лову риби поплавцевою вудкою серед учасників АТО! У змаганні взяли участь 23 рибалки – ветерани російсько-української війни на Сході, яких підтримували, допомагали, мотивували сім’ї та волонтери.

Поздоровити побратимів і їхні родини зі спортивним змаганням завітав Олександр Буцький, начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації.

Радо вітаємо з бронзовою статуеткою та результатом 4 кілограми 816 грамів Владислава Шевченка. Друге місце та срібло здобула дружина ветерана Євгенія Космач із результатом 4 кілограми 908 грамів. Перше місце і титул найвправнішого рибалки турніру виборов Віталій Пробийголова із результатом 5 кілограмів 298 грамів.

Найбільшу рибину зміг витягнути на вудку син ветерана Денис Немченко. Він вразив професійного суддю та колег-рибалок Білим Амуром вагою 1 кілограм 580 грамів.

Учасникам направду пощастило із погодніми умовами. Але на кількість ветеранів на турнірі вплинув перенесений суботній робочий день.

Під час заходу всі куштували смачний козацький куліш, приготований ветераном Тарасом Синяговським.

Приємно, що цей захід стає хорошою традицією, адже відбувається з ініціативи Полтавський Батальйон Небайдужих вдруге, і, судячи з налаштувань і вражень, – далі буде!

Дякуємо за неабияку підтримку нашим партнерам, завдяки яким турнір пройшов на найвищому рівні!

Відкритий сімейний Кубок Полтавщини з лову риби поплавцевою вудкою серед учасників АТО ініціював Ветеранський центр соціально-психологічної реабілітації учасників АТО (Полтава). Дякуємо за вкладені зусилля та спільну організацію Федерації риболовного спорту й особисто Максиму Аманову, Управлінню сім’ї, молоді та спорту Полтавської обласної державної адміністрації, Полтавському обласному центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», компанії «Flagman», власникам ставка у селі Івашки.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Напишіть відгук