Полтавці реалізували черговий благодійний проект

Полтавці реалізували черговий благодійний проект

Для діток із аутизмом надзвичайно важливо розвивати мовлення, яке залежить від концентрації уваги, чіткої комунікації, подачі звуку та багатьох інших факторів.

Задля ефективнішої роботи з дітками з особливостями розвитку подарували гуртку, який очолює логопед Аліна Люта, гарнітуру “Forbrain”. Гурток отримав прихисток у нашому волонтерському центрі через відсутність адаптованого приміщення. Вартість гарнітури – 8 тисяч 352 гривні і 70 копійок. Ми розглядали багато різних варіантів подібних навушників, але після спілкування з фахівцями та аналізу наявної інформації, все ж вирішили зупинитися саме на цих. Замовили гарнітуру в харківських постачальників і чекали близько місяця.

Навушники дуже потрібні як новий сучасний інструмент для корекції та компенсації розладів мовлення, покращення синтезу та аналізу звуків, координації рухів та почуття ритму, концентрації уваги та покращення пам’яті.

Придбати гарнітуру вдалось за благодійні пожертви, зібрані у “Будиночку Святого Миколая” у квітні. Дякуємо всім, хто долучається до наших соціальних проектів, а діткам бажаємо ефективної роботи та позитивних змін у розвитку.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Напишіть відгук