Допомога для служби пожежної безпеки 18 бригади армійської авіації

Допомога для служби пожежної безпеки 18 бригади армійської авіації

Їх поєднує сміливість і служіння тим, хто потрапив у біду. А ще тепер єднають відчуття підтримки та безмежна вдячність!

Працівники пожежної частини міста Рочестер (США) за підтримки капітана Джейсона Волтера і пожежника Давіда Слейта зібрали та передали спеціальні костюми для українських військових. Цінний вантаж отримали рятувальники служби пожежної безпеки 18 бригади армійської авіації, яка дислокується у Полтаві. Тепер наші земляки мають пожежні спецівки, які допомагатимуть їм під час виконання складних завдань.

Отака міжконтинентальна допомога! 8 коробок дуже бажаного і довгоочікуваного вантажу – куртки, штани, шоломи, взуття – полтавські армійці отримали 11 вересня.

«Полтавський батальйон небайдужих» брав участь в даній акції у ролі бюрократичних спеціалістів під час оформлення документів та ланцюжка передачі цього неймовірного добра.

Традиційно хочемо подякувати цілому ряду благодійників завдяки яким це стало можливо! Привіт і найкращі вітання пожежній частині міста Рочестер, організаціям «Roc Maidan», «Ірондеквойт- Полтава – міста побратим», місії Марената. Дякуємо за співпрацю у розмитненні вантажу благодійній організації «Вефіль» (Івано-Франківськ). Наша безмежна любов програмі «Гуманітарна пошта України» за безкоштовну доставку вантажу. У Полтаві з транспортуванням коробок до військової частини допоміг Юрій Бублик.

І хай нашим хлопцям костюми допомагають, але ситуацій для їхнього використанням бажаємо, щоб траплялося мінімально.

Робимо світ кращим разом!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Напишіть відгук