У Полтаві волонтери та бійці нагородили переможців конкурсу “Герої, що наближають перемогу”

У Полтаві волонтери та бійці нагородили переможців конкурсу “Герої, що наближають перемогу”

Вони плекали в думках художні образи своїх героїв, закладали творчі ідеї в малюнках і своєрідно прагнули долучитися до наближення перемоги.

Дитяча творчість цінувалася і цінується українськими оборонцями. Там, на Сході, малюнки мають особливе значення та сенс. Захисники прикрашають ними бліндажі, позиції, місця дислокації – створюють своєрідні галереї. Від’їжджаючи, бійці часто забирають улюблені витвори додому.

Символічно, що в День українського Добровольця частина переможців конкурсу “Герої, що наближають перемогу” зустрілися з членами журі на базі “Ветеранського центру соціально-психологічної адаптації учасників АТО”.

Поговорили про ідейне наповнення малюнків, про необхідність подібних конкурсів, про творчість і її значення, про ситуацію на Сході країни, про майбутнє держави та відповідальність кожного громадянина.

Найприємнішим моментом стало, звичайно, – вручення подарунків. А там і фірмові ручки, і чашки, і блокноти, і календарі з малюнками переможців.

Понад 170 малюнків надійшло на конкурс. Усіх учасників відзначили грамотами. Частину малюнків наші волонтери передадуть армійцям на Схід. Роботи переможців прикрашатимуть українські посольства закордоном.

Ще раз дякуємо полтавській дітворі за участь у конкурсі та надзвичайне натхнення!

Як в будь-якій справі, все вдалося завдяки підтримці друзів! ГО “Команда небайдужих” висловлює велику вдячність за матеріальну допомогу у виготовленні календарів організації “ROC Maidan”, за надані подарунки – магазину “Супер Аврора”, за безкоштовну доставку решти подарунків у райони Полтавщини – компанії “Нова Пошта”.

Нагадаємо імена переможців:

1. Мороз Марія, КЗ “ЗЩШ I-III ступенів №2”, 8-Г клас;
2. Гречка Руслана, КЗ “Полтавська загальноосвітня школа I-III №25 Полтавської міської ради Полтавської обл.”, 5-А клас
3. Голуб Данило, Хорольська гімназія, 3-А клас;
4. Собакар Каріна, Сахнівщинський НВК “ЗНЗ – ДНЗ”, Машівський р-н, Полтавська обл. , 9 клас;
5. Тітова Валерія, “Дитяча художня школа Горішньоплавнівської міської ради Полтавської області”;
6. Калініченко Владислава, Хорольська гімназія, 6-А клас;
7. Котляр Альона, КЗ “ЗШ I-III ступенів, №2”, 5-В клас;
8. Борисова Любов, КЗ “ЗШ I-III ступенів, №2”, 8-В клас;
9. Супрун Іван, ЗОШ №20 ім. Б. Серги, 9-А клас;
10. Булатова Анна, Хорольська гімназія, 3-Б клас;
11. Яковенко Софія, ПЗШ №5, 6-Б клас;
12. Паливода Юлія, комунальний позашкільний спеціалізований мистецький навчальний заклад “Дитяча художня школа Горішньоплавнівської міської ради Полтавської області”;
13. Семенівський НВК №1, 6-А клас;
14. Олійніченко Олександра, Хорольська гімназія, 10А клас;
15. Власенко Богдан, комунальний позашкільний спеціалізований мистецький навчальний заклад “Дитяча художня школа Горішньоплавнівської міської ради Полтавської області”;
16. Квасневська Анна, КЗ “Полтавський міський багатопрофільний ліцей №1 ім. І. П. Котляревського Полтавської міської ради Полтавської області”.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Напишіть відгук